Min nyrenoverade trappa

Hej. Jag har gjort en insats för både plånboken och miljön och det gör att jag känner mig nästan lite rik, får firas med pizza och läsk i kväll. Nu ska jag berätta vad det är jag har gjort, jag har renoverat min gamla trappa och det är ett företag som heter Tånnanders Trapprenovering Skåne som renoverat den och som företag kan de anlitas av alla som önskar få hjälp med trapprenovering i Vellinge, Ystad och Lund

Innan jag renoverade trappan hade jag ingen aning om att det faktiskt gick att få hjälp med trapprenovering i Vellinge med omnejd. Jag tänkte som så att om trappan är så nedsliten som min trappa var, ja då var den väl förbrukad för alltid och inget annat fanns att göra än att köpa en ny trappa för dyra pengar. Jag blev nästan chockad när jag såg vad en ny trappa kostar, och sedan tillkommer arbetskostnaden och det blir ännu dyrare. Jag pratade på jobbet om detta och beklagade mig över att en ny trappa skulle bli fruktansvärt dyr och då var det en kollega som frågade mig om jag inte hade funderat på en trapprenovering? Jag tappade nästan orden och blev stum för så snopen blev jag när det gick upp ett ljus för mig att det går att få hjälp inom trapprenovering i Vellinge med omnejd, min kollega berättade om företaget som kan vara behjälpliga och det är Tånnanders Trapprenovering Skåne. Jag vände mig till dem och begärde en offert och för knappt 15 000 kronor så har jag fått en trappa i nyskick efter att den blev renoverad, och alla som ser trappan tror att den är ny för det går inte se skillnad, sanna mina ord.